Če nisva za skupaj, si pomahajva v slovo!

May 24, 2018

Ne vem zate, ampak jaz na potovanjih vedno pridem do kakšnih bolj ali manj zanimivih spoznanj. Nekatera so čisto nova, druga so reciklirana, ampak čeprav grem nekam v prvi vrsti zato, da bi spoznala novo kulturo, vedno znova ugotavljam, da sem na potovanju pravzaprav najbolje spoznala sebe.

Eno izmed spoznanj, ki sem jih prinesla iz Afrike in se je zelo močno zakoreninilo v meni, je to, da mi ni treba dajati svojega časa in energije ljudem, s katerimi preprosto ne kliknem. Nič ni narobe, če s kom nikakor ne najdem povezave in ne morem biti všeč vsem, tako kot ne morejo biti vsi všeč meni.

Prav zato se mi zdi, kot da je tale slavna uredba GDPR (oz. slovensko ZVOP), za katero si gotovo slišal/-a in v njej bral/-a v številnih e-sporočilih, ki jih zadnje dni prejemaš v svoj e-poštni nabiralnik, prihaja kot nalašč, da si jaz in ti nalijeva čistega vina in vidiva, ali sva sploh za skupaj – ali pa ne.

Vem, da so moji zapisi včasih pametni in včasih prav trapasti, pravzaprav si včasih, ko berem kaj za nazaj, kar sama rečem »Kera si ti koza, Sabina«, a veš, enako kot takrat, ko kot odrasla ženska bereš svoj dnevnik iz najstniških let 😂

In potem si včasih mislim, da bi morala malo bolj prefiltrirati svoje zapise, jih premisliti in cenzurirati, preden jih delim z javnostjo ... a vedno znova dobim kakšen odločen »ne« od koga izmed vas, ki mi sporoča, da je lepo videti nekoga, ki je tak kot vi, ki ima strahove in dvome in se počuti majhnega in ranljivega, a vendar gre dalje po poti svojih sanj.

Nazadnje po navadi sklenem, da sem točno takšna, kot sem, darilo za ta planet, tako kot si ti in kot je vsak izmed nas.

Zato se ne bom spreminjala, ne bom se pretvarjala, še naprej bom zmešana pisateljica, ki jezdi na valovih svojih razpoloženj in ti poskuša pokazati, da je to čisto okej, tudi če se tebi sami/samemu včasih zdi, da ni.

 

In če je to nekaj, kar vibrira skupaj s tabo, bom vesela, če bova šli/šla skupaj naprej. Ampak za to moraš nujno še enkrat potrditi prejemanje e-novic, ker te moram sicer izbrisati s svojega seznama prejemnikov.

 

Na kaj pristajaš, če ostaneš z mano?

  • Na to, da hranim tvoj e-naslov in tvoje ime.

  • Na to, da ti pošljem maksimalno štiri sporočila na mesec.

  • Na to, da te obveščam o dogajanju na mojem blogu, družbenih omrežjih, v moji glavi, življenju in v Wordovih dokumentih, kjer nastajajo nove knjige.

  • Na to, da te obveščam o akcijah in novostih.

  • Na to, da te občasno obdarim (v nedeljo ti pošljem zgodbo, ki je napisana po resničnih dogodkih, čeprav se boš, ko jo boš bral/-a, tisočkrat vprašal/-a, ali je to sploh mogoče 😂).

 

Če pa to ni nekaj, kar bi te zanimalo, potem je res bolje, da se posloviva, ker pač nisva za skupaj. Tebi res ni treba nabiralnika polniti z ljudmi, ki ti ne pašejo, jaz pa tudi raje vidim, da sem obkrožena s tistimi, ki so radi v moji družbi 😊

 

Tule potrdiš prejemanje mojih e-novic (če ga že nisi po elektronski pošti) >>

Please reload

Izpostavljeno

Mir – se ga še spomniš?

March 14, 2020

1/5
Please reload

Zadnje objave
Please reload

Arhiv
Please reload

Please reload