Pismo ženski, ki je sama svoj Valentin

February 14, 2016

Najdražja moja,

neverjeten navdih si. Navdih zame in za vsa dekleta ter žene tega sveta.

Zakaj? Ker si sama sebi najboljši Valentin.

Ker se zavedaš, da si TI dovolj za svojo srečo, da si vse, kar potrebuješ, in ne le da se zaradi tega ne počutiš manjvredne, temveč ti prav to daje občutek neizmerne veličine. Čutiš svojo nadzemeljsko moč in hkrati peresno lahkost ob zavedanju, da moreš kadar koli razpreti svoja krila ter poleteti visoko med oblake.

 

Ker veš, da boš tam nekje visoko morda našla tistega, ki je enako kot ti srečen sam s seboj in se ne bo vdal nekomu samo zaradi tega, da ne bi bil več sam. S teboj bo srečen, ti pa boš srečna z njim, in to popolnoma brez kakršne koli predaje, tvoje ali njegove.

Ne, predaja ne bo potrebna. Preprosto dopolnila se bosta. Pristna ti in pristni on, kot da sta bila rojena drug za drugega. Nobenega uklanjanja, le čista sreča, medtem ko bosta še naprej svobodno letela drug drugemu ob rami.

Navdih si, ker dobro veš, da tam, kjer je strah, ni prostora za ljubezen. In tebe ni strah. Pogumno stopaš po svoji poti, sprejemaš svojo sedanjost in se ne obremenjuješ s prihodnostjo. Veš, da si lahko srečna, ne glede na to, kaj ti prinese čas. Zelo dobro poznaš tisti prostor v svojem srcu, od koder črpaš vso ljubezen in radost, ki ju potrebuješ v življenju. Veš, da si TI SAMA razlog za širok nasmeh, ki nenehno igra na tvojem obrazu.

Navdušuješ me, ker poznaš svojo vrednost in veš, kaj je tisto, kar si zaslužiš. Ker si dovoliš biti izbirčna in preslišiš čisto vsako pripombo o svoji preveliki zahtevnosti. Dobro veš, da iz ljudi govori strah. Bojijo se, trepetajo pred tem, da bi ostali sami.

Ti, draga moja, pa se prav nič ne bojiš tega. Veš, da ne boš ostala sama, temveč te čaka velika ljubezenska zgodba, ki bo osupnila vse prestrašene duše okrog tebe. Kljub temu da te ne bi čisto nič pretreslo, če bi vendarle ta zgodba ne prišla in bi se postarala sama s seboj. Veš, da bi bila ravno tako srečna – ker vir radosti v tebi ne bo nikoli presahnil.

Res si neverjetna. Moj navdih si in moj vzor. Gledam te, kako vsa nadzemeljska letiš visoko nad prestrašenimi dušami tega sveta. Gledam te in vem, da mi je usojeno biti tam gor, kjer si ti, draga moja Veličastna Ženska.

 

Z ljubeznijo in spoštovanjem,

Sabina

Please reload

Izpostavljeno

Mir – se ga še spomniš?

March 14, 2020

1/5
Please reload

Zadnje objave
Please reload

Arhiv
Please reload

Please reload