Splošni in prodajni pogoji v spletni trgovini www.sabina-strubelj.com:

Prodajalec

Spletno prodajo v spletni trgovini www.sabina-strubelj.com izvaja fizična oseba z dejavnostjo Sabina Štrubelj s.p., Kresniški Vrh 3, 1281 Kresnice (v nadaljnjem besedilu Knjigarna). Matična številka podjetja je 7141734000, podjetje pa ni zavezanec za plačilo DDV (DŠ 42139279).

Cene in DDV

 

Vse navedene cene izdelkov in storitev so v evrih (€). Nismo davčni zavezanec, zato DDV ni obračunan.

Nakupni proces v spletni knjigarni www.sabina-strubelj.com

Plačilo preko Paypala

Knjigo, ki jo plačate preko Paypala, naročite s pomočjo Paypal gumba Kupi zdaj; klik na gumb vas preusmeri na Paypalov vmesnik, kjer označite, koliko izvodov knjige želite, ter navedete naslov, na katerega jih želite prejeti. Če želite kupiti več različnih izdelkov, morate klikniti na različne Paypal gumbe (vseeno pa prejmete samo en paket in višek poštnine vam TAKOJ vrnemo na Paypal račun).

Plačilo po predračunu

Naročilo izvedete tako, da pošljete sporočilo na sabina@sabina-strubelj.com. Vsebovati mora podatke, katere knjige naročate, koliko izvodov, ter vaše ime, priimek, ulico, hišno številko in pošto. Na mail v nekaj dneh prejmete predračun

Cena dostave

 

Cena dostave znaša 2 evra. Pri enkratnem nakupu v znesku 30 evrov ali več vam poštnine ne obračunamo (če ste jo plačali preko Paypala, jo vrnemo na vaš račun).

Dobavni rok

 

Predračuni se izdajajo ročno in ga boste na mail prejeli predvidoma v dnevu ali dveh. Dobavni rok knjig na zalogi je pet delovnih dni.

Odstop od nakupa/pogodbe, vračilo blaga

 

Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe v 15 dneh od prejema blaga na naslov sabina@sabina-strubelj.com oz. s pošto na naslov Sabina Štrubelj, Kresniški Vrh 3, 1281 Kresnice. Tej pravici se ne odpovedujete in ne morete vnaprej odpovedati. Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Prejeto blago nam morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 15 dneh po tem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Knjige ali drugo blago nam morate vrniti v stanju, v kakršnem je bilo tedaj, ko vam je bilo izročeno, na naslov Sabina Štrubelj, Kresniški Vrh 3, 1281 Kresnice oz. po dogovoru

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2018 Sabina Štrubelj

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now